Informatii despre editarea terţă a patchului nostru

Vrei sa adaugi, sau sa modifici lucruri la patchul nostru? Vrei sa schimbi OVR-uri, sa introduci echipe noi? Esti liber sa iti postezi modificarea ta aici. Aici nu este loc pentru cereri de modificari.

Informatii despre editarea terţă a patchului nostru

Postby Razvan » Sun Dec 04, 2011 7:04 pm

Echipa FIFA Infinity permite userilor de rând să editeze patchul CRLP şi să posteze această modificare pe internet, dar nu în orice moduri.
În primul rând, oriunde postaţi, trebuie să lăsaţi un link spre descărcarea patchului nemodificat, în caz că un utilizator care vă descarcă modificarea vrea să se întoarcă la versiunea nemodificată a CRLP.
Editarea voastră nu are voie să includă ştergerea insignelor FIFA Infinity din reclamele in-game sau din instalator.
Nu este voie să redenumiţi patchul nostru după modificare, un exemplu fiind o eventuală modificare a echipamentelor de către userul X.
Corect: CRLP 12 Volume 1 - HQ Kits by X
Greşit: Romanian Mega Patch by X
Am dat doar un exemplu, CRLP trebuie să apară în titlul editării voastre pentru a nu se confunda cu alte patchuri [ nu doar româneşti ] pentru a nu induce în eroare pe cel care descarcă.

Este de asemenea indicat să postaţi modificarea dumneavoastră şi pe acest forum pentru a adăuga un plus de credibilitate editării dumneavoastre. Nu ştim cu câtă încredere ar descărca un utilizator un patch modificat de pe un site obscur fără să fie postat şi pe secţiunea oficială. Într-o astfel de situaţie, puteţi să vă alegeţi cu viruşi sau pur şi simplu cu un FIFA care nu mai funcţionează, dar repetăm, nu e obligatoriu să postaţi şi pe această secţiune modificarea aceasta.
Razvan
VIP
 
Posts: 582
Joined: Fri Dec 02, 2011 7:00 pm

Return to CRLP Editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron