Regulament

Discuţii despre fotbalul românesc în general.

Regulament

Postby Razvan » Sun Dec 04, 2011 6:54 pm

Nu cred ca este cineva care doreste sa citeasca un regulament lung si monoton, asa ca am facut un "cod" de 5 reguli de baza si de bun simt pe acest forum:
1. Fara spam, reclame catre orice [ nu doar catre alte echipe de editare ]. Daca postati un link spre alta echipa de editare cu buna credinta, nu o sa va gasiti postul sters si nici nu o sa cenzuram cuvinte din titlul altor echipe de editare, dar daca faceti reclama, o sa primiti Warn + postul sters, la a doua abatere ban direct.
2. Respecta si vei fi respectat. Nu iti place ceva din patch, nu iti place numele unui membru, exprim-o intr-un mod civilizat. Injuriile vor duce la ban pe cateva zile, iar la a doua abatere Ban pe IP.
3. Off-topicul este interzis: sanctiunile pentru abaterea de la subiectul threadului sunt mai mici, mai intai veti primi un PM de avertizare, apoi warn, si daca nu vreti sa va opriti vom fi nevoiti sa va banam.
4. Utilizati functia Search, nu vrem sa vedem 5 topicuri despre acelasi subiect, iar sanctiunile sunt la fel ca si cele in cazul off-topicului.
5. Fara discriminare de orice fel, daca nu iti place de cineva fiindca e moldovean, ardelean, roman, ungur, fan FIFA sau PES, CRLP sau CEP, e mai bine sa o tii pentru tine decat sa scrii pe forum si sa primesti Ban pe IP.

Normal, legile nescrise, bunele maniere, cei 7 ani de acasa, bunul simt in general sunt valabile.
Razvan
VIP
 
Posts: 582
Joined: Fri Dec 02, 2011 7:00 pm

Re: Regulament

Postby Razvan » Sun Jan 08, 2012 3:52 pm

La "Goal of the week" doar cu echipe din CRLP vă puteţi înscrie .
La carieră puteţi alege şi altă echipă cât timp CRLP este instalat,nu e nevoie să jucaţi neapărat cu echipe româneşti.
Razvan
VIP
 
Posts: 582
Joined: Fri Dec 02, 2011 7:00 pm


Return to Liga I

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron