Salut. Am câteva întrebări/sugestii în cazul în care nu e deja prea târziu.
-O să includeți și stadioane în patch? Măcar Național Arena, Cluj Arena, Ilie Oană și Astra că tot sunt noi și frumoase

). Ideal ar fi și Ghencea, Giulești, Dinamo, CFR, Timișoara, Craiova.
-Sper să adăugați kituri și fețe corecte pentru Steaua și celelalte echipe importante. Nu ar strica nici un update complet al echipei naționale, cu lotul corect, logo, noile kituri prezentate de curând pt WC 2014, fețele jucătorilor, Mutu în loc de Murgu (nu mai rețin dacă ați făcut deja asta pentru primul patch).
-Universitatea Craiova va fi prezentă în vreun fel în patch, având în vedere că, cel puțin la momentul actual, este exclusă din competiții?
-Numele reale și addboards ale competițiilor Uefa Champions League, Europa League, UEFA SuperCup.
-Va exista vreo opțiune automată pentru instalarea chant-urilor și imnurilor?
-Antrenori,arbitrii români veți include? Dar mingile din Liga 1?
-Ar fi frumos să adăugați Romania '94, Steaua '86 și Craiova Maxima la Rest of the World

.
-Deja întrec măsura

) dar ar fi frumos un game mode cu preliminariile pentru World Cup 2014, dar ar trebui adăugate și naționalele mai mici din grupa noastră care lipsesc din joc.
-Există un patch oficial "FIFA 12 Roster Update". O să îl integrați în CRLP împreună cu transferurile la zi ale Ligii 1? Asta în cazul în care ar apărea probleme de compatibilitate instalând separat ambele patchuri. De asemenea ar fi bine dacă ați putea include și ultima versiune de International Face Pack.
Am văzut pe FifaKorea că există un tool pentru stadioane, însă nu știu cât de bun este . Poate puteți să folosiți mai multe mini-patchuri de acolo, în caz că vă trebuie și în caz că nu le aveți/știți deja de ele.
Multă baftă cu patch-ul.