Page 2 of 2

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu May 03, 2012 3:37 pm
by Razvan
Pai inainte sa dai GO, scria undeva sus la regenerator o adresa unde trebuia sa fie folderul tau FIFA 12. Aia era?

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu May 03, 2012 3:56 pm
by Felinar
da...d/jocuri/fifa12 e bn ?

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu May 03, 2012 4:16 pm
by Razvan
Daca acolo ai tu FIFA 12, da.

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu May 03, 2012 7:02 pm
by Felinar
pai si de ce nu merge ?

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu May 03, 2012 8:21 pm
by Razvan
Trebuie si profil nou dupa ce instalezi. De asemenea, incearca sa regenerezi cu CM.

Re: Problema CRLP v2 ?

PostPosted: Thu Aug 30, 2012 9:19 pm
by leomessi1085
Salut ..jocul sooper insa am o singura problema cam idioata adik nu es foarte grava dar e enervanta ..si aceasta este faptul ca de EX : la pauza unui meci cand sa fac schimbari, intru in team management si dau acolo squd, imi pune toti jucatorii in defensiva sau nici macar nu le arata pe ce post joaca ..si dak vreau sa schimb la FORMATIONS imi IESE DIN JOC :( in rest schimbari se pot efectua foarte bn doar ca e banala treaba ..adik eu stiu unde sta fiecare jucator fiindca am stiu cum mi-am facut echipa inainte de meci..si acolo doar fac repede schimbarile si gata ..dar sa schimb formatia nu pot :( asta e problema mea sper ca se poate gasi o rezolvare dak nu asta ee ANYWAY AMAZING PATCH ;)